Over de workshop

Tijdens deze tweedaagse workshop ga je uitgebreid onderzoeken wat wezenlijke openheid precies is. En door middel van individuele- en gezamenlijke oefeningen ga je die ook daadwerkelijk ervaren. Een bijzondere, praktische workshop die innerlijk transformeert en zorgt voor meer verbinding, liefde, openheid en vrijheid naar jezelf en naar anderen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die ervoor heeft gekozen om Wakker te worden. Eerlijkheid en openheid staan vanzelfsprekend bovenaan. Je dient bereid te zijn om je werkelijke gevoelens, emoties en gedachten te delen. Sommige oefeningen bevatten lichamelijk contact.

Uit de nieuwsbrief van 27 april

Lieve vrienden,

We leven in een tijd waarin angst regeert op alle fronten. Mensen zijn bang voor elkaar en zichzelf. Eenzaamheid, wantrouwen, haat en schaamte zijn een direct gevolg daarvan, evenals de conflicten die ontstaan, intern en extern. Het is de uitdaging om juist nu de andere kant uit te gaan; de kant van eenheid, openheid en authenticiteit. De wereld heeft hard voorbeelden nodig van een andere manier. Angst is geen natuurlijke staat, wezenlijke openheid is dat wel. Het is de enige staat die zorgt voor échte verbinding met anderen en jezelf.

Ik nodig je graag uit om tijdens dit prachtige weekend te ontdekken en ervaren wat wezenlijke openheid is. Het is de manier waarop we in de toekomst met onszelf en elkaar zullen omgaan en je kunt je die nu al eigen maken. Op deze manier verlos je niet alleen jezelf van dat juk van angst, van binnenuit help je ook anderen om die nieuwe richting te kiezen. Een waardevol cadeau aan jezelf en anderen.

Met liefde,
Tom

Evenement informatie

Data:
Weekend 9 & 10 juni 2018vol

Weekend 21 & 22 juli 2018vol

Weekend 1 & 2 september 2018vol

Tijd:
11:00–17:00 uur (kan uitlopen)
(deur open: 10:30 uur)

Locatie:
Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

We verzoeken je vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn.

Prijs:
€ 265,00

Lunch en drinken:
Lunch, versnaperingen, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.