Verbinding, liefde en seksualiteit. Over niets is zoveel geschreven, gezongen en gepraat als over deze termen. Iedereen heeft er zo zijn of haar eigen associaties, ideeën en verwachtingen bij. Maar er is ook heel veel verwarring over. Velen zoeken verbinding, maar hebben eigenlijk geen idee wat die precies inhoudt. Liefde wordt beschouwd als het mooiste, hoogste goed. Maar er wordt meer geleden onder die noemer dan onder welke andere term dan ook. Als we alle uitingen moeten geloven, dan is seksualiteit opwindend en bevredigend. Toch zijn er op geen enkel gebied meer frustraties, blokkades en angsten dan op dat gebied. En tot slot is er ook nog veel verwarring over waar welke term voor staat. Wat voor de één liefde is, blijkt voor de ander seksualiteit, of juist weer verbinding.

Deze workshop gaan we uitgebreid en diep in op wat iedere term werkelijk, objectief inhoudt en hoe je dat zelf kunt controleren. Zo hoeft er niet langer een misverstand te bestaan over wat nu wat eigenlijk echt is. Voor velen is het daadwerkelijk ervaren van deze termen een uitdaging. We zullen dan ook uitgebreid ingaan op wat daarvoor nodig is en welke stappen of veranderingen van belang zijn voor die ervaringen.

Evenement informatie

De workshop Verbinding, Liefde en Seksualiteit bestaat uit een aantal online sessies. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet direct kunt luisteren en de cursus later doen.

Binnen 24 uur na je reservering ontvang je een bevestiging van deelname en verdere informatie. Je inloggegevens ontvang je uiterlijk enkele dagen voordat de workshop van start gaat.

 

Start workshop: vrijdag 8 november 2019, om 21 uur.

De workshop Verbinding, Liefde en Seksualiteit bestaat uit minimaal vijf sessies. De frequentie van de sessies wordt vastgesteld op basis van feedback van de deelnemers, de tijd die nodig is om de suggesties naar aanleiding van een sessie na te volgen en de tijd die nodig is om de informatie te laten bezinken.

De sessies zijn tot één maand na afloop van de workshop nog te beluisteren en downloaden.

Prijs:
€ 179,- 

Prijs Wake Up Course deelnemers:
€ 109,-

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.