Iedereen op deze planeet heeft innerlijke zintuigen. Echter, al lang geleden is de mensheid het contact daarmee verloren. Dit was geen toeval: we wilden ervaren hoe het is om voornamelijk op onze uiterlijke zintuigen te vertrouwen. Die tijd is nu voorbij. We zijn op weg naar een nieuwe wereld, waarin deze innerlijke zintuigen de boventoon gaan voeren.

De angst en onzekerheid waarin de mensheid nu leeft is het gevolg van het niet vertrouwen op onze innerlijke zintuigen. Het zijn deze zintuigen die tezamen onze intuïtie vormen. Ze zijn de directe verbinding met onszelf in een veel bredere en diepere zin: onszelf als Essentie. Is die verbinding met onszelf er niet, dan gaan we dobberen en twijfelen. Dan weten niet meer wat werkt voor onszelf en gaan we naar anderen kijken voor antwoorden. Maar alléén jij zelf weet wat voor jou werkt.

Tijdens deze praktische workshop word je stap voor stap bekend gemaakt met de verschillende innerlijke zintuigen. Om in de praktijk meer bekend te raken met ieder zintuig zijn er oefeningen. Ook gaat Robell in op de vele vragen die ongetwijfeld zullen opkomen.

Aan het einde van deze workshop ben je bekend met de verschillende innerlijke zintuigen. Je leert hoe ermee om te gaan, zodat je weer leert vertrouwen op jezelf, op jouw intuïtie en op jezelf in bredere zin: de Essentie die je in werkelijkheid bent.

 

Evenement informatie

Deze online workshop bestaat uit een aantal online sessies. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet direct kunt luisteren en de cursus later doen.

Binnen 24 uur na je reservering ontvang je een bevestiging van deelname en verdere informatie. Je inloggegevens ontvang je uiterlijk enkele dagen voordat de workshop van start gaat.

 

Start workshop: vrijdag 24 juli 2020 om 21:00 uur

Deze online workshop bestaat uit minimaal vijf sessies. De frequentie van de sessies wordt vastgesteld op basis van feedback van de deelnemers, de tijd die nodig is om de suggesties naar aanleiding van een sessie na te volgen en de tijd die nodig is om de informatie te laten bezinken.

Prijs: € 129,-
WUC deelnemers: € 119,-

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.