Hoe meer Wakker mensen worden, hoe vaker ze zich afvragen: waarom ben ik hier, wat is mijn levensdoel? Velen hebben het gevoel dat hun aanwezigheid hier zinloos is. Met als gevolg dat ze maar wat doen. Het leven lijkt dan eigenlijk niet veel anders dan tijdverdrijf en proberen te overleven, totdat het onvermijdelijke einde is gekomen. Voor de meesten een triest idee. De term 'zingeving' is dan ook veelvuldig terug te vinden in boeken en workshops. Maar ondanks al die boeken en workshops merken verreweg de meesten dat er belangrijke stukken missen. En voor de enkeling die de 'zin' denkt te hebben gevonden, blijkt het vaak ondoenlijk om deze door te voeren.

Waarom lukt het de ene keer moeiteloos om iets te realiseren, terwijl het de andere keer onmogelijk lijkt? Waarom heeft die ander wel succes, terwijl wat ik doe niet van de grond komt? Hoe komt het dat iemand uit het niets een auto creëert, terwijl ik nog niet eens een fiets voor elkaar krijg? Waarom moet ik zo hard werken voor mijn geld, terwijl de ander moeiteloos geld aantrekt? Waarom is mijn leven een hobbelweg? Waar is die moeiteloosheid? Waar is mijn passie? Vragen, vragen, vragen!

Je hoofdintentie, ofwel jouw Intentie, is onderdeel van de blauwdruk die je jezelf hebt meegeven. Die ontdekken en daarmee op één lijn zijn betekent een leven dat wordt gekenmerkt door veel meer moeiteloosheid. Het vergroot het zelfvertrouwen en plezier en zorgt voor een leven dat veel comfortabeler is dan de meesten tot nu toe ooit konden ervaren.

Tijdens de workshop Wat is mijn Intentie? beantwoordt Tom, samengesmolten met een grote groep bewustzijn, voor eens en altijd al die vragen. Ze leggen precies uit hoe je op één lijn komt met jouw Intentie. Ze helpen je stap voor stap jouw eigen doel - jouw Intentie - uitvinden en geven suggesties om die Intentie ook écht door te voeren.

Deze workshop bevat belangrijke informatie die niet eerder collectief werd verspreid en geeft inzichten die menig deelnemer zal verrassen, in positieve zin. Tom en de groep bewustzijn waarmee deze workshop tot stand komt, kijken als één uit naar een bijzondere en bevredigende ontmoeting!

Belangrijk: deze informatie is onderdeel van the Wake Up Course. Wanneer je er als deelnemer voor kiest Wat is mijn Intentie? te volgen, dan kun je met grote korting deelnemen.

Evenement informatie

De workshop Wat is mijn Intentie? bestaat uit een aantal online sessies. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet direct kunt luisteren en de cursus later doen.

Binnen 24 uur na je reservering ontvang je een bevestiging van deelname en verdere informatie. Je inloggegevens ontvang je uiterlijk enkele dagen voordat de workshop van start gaat.

 

Start workshop: vrijdag 15 maart 2019.

De workshop Wat is mijn Intentie? bestaat uit minimaal vijf sessies. De frequentie van de sessies wordt vastgesteld op basis van feedback van de deelnemers, de tijd die nodig is om de suggesties naar aanleiding van een sessie na te volgen en de tijd die nodig is om de informatie te laten bezinken.

Prijs:
€ 165,-

Prijs Wake Up Course deelnemers:
€ 99,-

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.