Over de workshop

Je bent bewustzijn, maar je hebt jezelf hier geprojecteerd als focus, als mens. Om dat mogelijk te maken heb je jezelf tal van eigenschappen meegegeven. Deze eigenschappen noemen we de blauwdruk. Jouw blauwdruk is verantwoordelijk voor jouw perceptie, jouw realiteit. Deze is bepalend bij hoe je omgaat met anderen, hoe je deze wereld ervaart, ermee omgaat en bij hoe je jezelf ervaart. In principe is deze blauwdruk onwijzigbaar, vandaar deze term. Jouw blauwdruk leren kennen betekent zoveel meer inzicht krijgen in hoe je in elkaar zit en wat voor jou werkt en niet werkt.

Het leren (her)kennen van je eigen blauwdruk is heel waardevol voor jezelf. Maar ook wanneer je contact hebt met anderen is dat het geval. Niet alle blauwdrukken zijn hetzelfde. Daarom is het belangrijk om ook meer inzicht te krijgen in andermans blauwdruk. Op die manier begrijp je veel beter hoe de ander zichzelf en de wereld ervaart. Daarmee kun je dan rekening houden. Verschillende blauwdrukken zijn als verschillende talen. Heb je niet door dat de ander een andere taal spreekt, dan is dat een garantie voor misverstanden en conflicten. Veel van de conflicten ontstaan dan ook door een gemis aan inzicht in jezelf en de ander. In tegenstelling tot bij talen heb je bij verschillende blauwdrukken niet snel door dat de ander een andere taal spreekt. De gevolgen daarvan zie je dagelijks om je heen.

De workshop Wat is mijn blauwdruk? is een van de meest waardevolle workshops die je kunt volgen. Gedurende de dag ga je je eigen blauwdruk ontdekken. Je leert welke eigenschappen daarbij horen, wat steevast veel inzicht in jezelf geeft. Ook leer je de verschillende blauwdrukken herkennen bij anderen en hoe je er effectiever mee kunt omgaan. Begrijp je je partner vaak niet, zijn je kinderen een raadsel, waarom wil je soms echt alleen zijn, kun je niet begrijpen waarom sommige mensen zijn zoals ze zijn? Na deze workshop ga je met de antwoorden daarop en tal van andere waardevolle inzichten weer naar huis.

Deze workshop is zonder meer de meest gevraagde workshop ooit. Velen hebben tijdens the Wake Up Course en bij andere ontmoetingen aangegeven hierover meer te willen leren. Met deze workshop komt Tom tegemoet aan die vraag. Hij kijkt uit naar een waardevolle uitwisseling!

Evenement informatie

Data:
Zaterdag 3 maart 2018vol

Zaterdag 17 maart 2018vol

Zaterdag 28 april 2018vol

Zaterdag 12 mei 2018vol

Tijd:
11:00–17:00 uur (kan uitlopen)
(deur open: 10:30 uur)

Locatie:
Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

Prijs:
€ 135,00 (WUC deelnemers: € 115,00)

Route & Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Verschuiven is niet mogelijk. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.