Over de dag

Een transformerende en wezenlijke ontmoeting met Tom, voor iedereen die ervoor heeft gekozen om Wakker te worden. Bij deze ontmoetingen word je uitgenodigd bij jezelf naar binnen te gaan en wezenlijke antwoorden te ontdekken. Met als doel: meer vertrouwen en acceptatie van jezelf, anderen en de wereld.

Deze dagen zijn niet bedoeld voor wie nieuwsgierig is naar wat Wakker Zijn is. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor wie er oprecht voor heeft gekozen om de werkelijkheid van- en in zichzelf te ontdekken. Wakker worden betekent jezelf werkelijk leren kennen, accepteren en vertrouwen. Zodat de werkelijke vrijheid en moeiteloosheid waarnaar je zoekt ook daadwerkelijk kunnen worden ervaren. Dit is geen mentaal proces, maar een proces van innerlijke, diepe realisaties. Tom’s intentie en verwachting is een wederzijdse oprechte, open interactie met de aanwezigen, in het hier en nu.

Iedere verdiepingsdag is anders en uniek qua ervaring. Ze zijn daarom geschikt om steeds weer te bezoeken.

"Voor mij heeft de Verdiepingsdag Wakker Zijn enorm veel betekend. Gedurende de gehele dag voelde ik de energetische verschuiving plaatsvinden. De volgende dag al nam ik een belangrijke beslissing en had ik direct contact met een nieuwe energie. De Verdiepingsdag is een aanrader voor echte Pioniers!"  — Gerard

"Ik vond het een hele bijzondere dag, echt een verdiepingsdag. Er komt zoveel binnen, je wordt op allerlei punten aangeraakt. Momenten van angst bij het horen van hoe alles in elkaar zit en dan weer opluchting en ruimte. Ik had best een vol hoofd toen ik kwam, maar in de middag was er een helderheid, heel apart. Ik hou van Tom zijn directheid en vond de oefeningen ook geweldig. In zo’n korte tijd ervaar je die rust in het moment. Ik was zeer onder de indruk van de helderheid die Tom deelt en ben blij dat dit op mijn pad is gekomen." — Alida

"Een mooie dag met veel nieuwe inzichten (het valt allemaal langzamerhand op z’n plaats)." — Steve

"Heerlijk hoe Tom uitlegt hoe het bestaan werkt. Het gaf me rust in mezelf en inzicht over mezelf. De oefeningen vond ik fijn, omdat ze me concreet kennis lieten maken met de mogelijkheden die in de nieuwe wereld 'gewoon' zijn, zoals het contact maken met andere projecties van mezelf. Met recht een verdiepingsdag."  — Gerrit

Evenement informatie

Data:
Zaterdag 13 oktober 2018vol

Zaterdag 24 november 2018vol

Zaterdag 16 februari 2019vol

Tijd:
11:00–16:00 uur (kan uitlopen)
(deur open: 10:30 uur)

Locatie:
Tom de Kok
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

We verzoeken je vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn.

Prijs:
€ 125,00

Lunch en drinken:
Lunch, versnaperingen, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Verschuiven van een reservering is niet mogelijk. Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.

Is de Verdiepingsdag hetzelfde als The Wake Up Course?

Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Met de Verdiepingsdag biedt Tom inzicht, maar deze dag is met name bedoeld om vervolgens naar binnen te gaan en te ervaren wat dat betekent. De Verdiepingsdagen zijn gericht op nieuwe, diepere en andere ervaringen, zoals die in de toekomst gemeengoed zullen zijn. Het is met name een groepservaring.

The Wake Up Course is ook een groepservaring en er wordt natuurlijk ook veel inzicht geboden. Maar deze ontmoetingen zijn specifiek gericht op persoonlijke begeleiding bij de ervaringen en transformatie bij het Wakker worden. The Wake Up Course is de meeste intense ervaring. Beiden zijn waardevol, maar op een andere manier. Daarom is de Verdiepingsdag een mooie toevoeging, maar geen vervanging voor The Wake Up Course.