The Wake Up Course

The Wake Up Course bestaat uit twaalf unieke ontmoetingen verdeeld over een jaar. Gedurende dit jaar ga je onder begeleiding van Tom met jezelf aan de gang op diverse manieren. Iedere maand is er een ontmoeting met steeds weer andere thema’s. Dit zijn steevast diepe, transformerende en vrolijke dagen.

Met The Wake Up Course biedt Tom alles wat je nodig hebt om op een prettige manier volledig Wakker te worden. De verantwoordelijkheid voor het toelaten en doorvoeren van nieuwe inzichten ligt vanzelfsprekend bij jou. Toewijding, openheid en eerlijkheid zijn van groot belang en staan bovenaan bij The Wake Up Course.

Van pijn naar plezier

Tot nog toe leeft iedereen nog in een droom binnen deze realiteit. Deze droom levert waardevolle ervaringen op, maar ze gaan veelal gepaard met drama, pijn, ziekte en verdriet. In deze tijd van grote verandering is dat niet langer nodig. Wakker worden is de enige manier om dat te veranderen. Eenmaal voldoende Wakker ben je in de gelegenheid om vol vertrouwen en plezier een gelukkiger, bevredigender en vrijer leven te ervaren, op de manier die jíj kiest.

Het proces

Wakker worden is geen zweverige of spirituele aangelegenheid. Het vraagt openheid, moed, realisme en vertrouwen. Je gaat de waarheid en werkelijkheid ontdekken over jezelf, anderen en het bestaan. Het is het einde van de droom waarin je leeft. Dat betekent dat je de enorme verzameling beperkende verhalen en overtuigingen stap voor stap achter je gaat laten. Dit is spannend en bevrijdend, maar op momenten ook onvermijdelijk een pijnlijk proces. Maar iedere stap is er de realisatie van meer eenheid en vertrouwen in jezelf; dat waarnaar jij en de mensheid zoeken.

Jij bepaalt hoe Wakker

Honderden hebben deze ‘cursus’ al gedaan of doen deze nog steeds. Van jurist tot verkoper en van psychiater tot huisvrouw. En van beginnend tot doorgewinterd spiritueel student. De waarde van deze unieke ontmoetingen met Tom als levend voorbeeld is dusdanig, dat verreweg de meeste deelnemers ervoor kiezen om door te gaan wanneer een jaar is geëindigd. De meeste groepen lopen dan ook al jaren.

 

Merk je dat je aan het Wakker worden bent en zou je graag willen deelnemen? In de kolom hiernaast vind je verdere informatie. Je bent van harte welkom!

WUC informatie

De huidige Wake Up Course data kun je hier vinden.

Antwoord op de meestgestelde vragen kun je hier vinden.

Tijd:
Alle ontmoetingen zijn van 11:00 tot 17:00 uur (kan uitlopen).
(deur open: 10:30 uur)

Locatie:
Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

Prijs:
€ 1.980,00

In 12 delen betalen is ook mogelijk. Bij aanmelding betaal je dan het eerste deel, voor de eerste ontmoeting. Op de eerste van iedere volgende ontmoetingsmaand ontvang je dan telkens een deelfactuur van €165,00.

Lunch en drinken:
Lunch, versnaperingen, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Route & Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.

Uniek

Tom startte in 2010 met de Terugkeer SerieEen aantal jaren later werd de naam gewijzigd in The Wake Up Course. Door de jaren heen werd de opzet ervan aangepast, om zo optimaal afgestemd te blijven op de individuele- en planetaire transformatie die plaatsvindt. Sommigen hebben het concept gekopieerd. Echter, de volledig Wakkere staat van Tom en zijn samensmelting met andere bewustzijnslagen en bewustzijn maken The Wake Up Course ongeëvenaard voor wie werkelijk Wakker wil worden.