Er is soms een plek besckikbaar bij een van de Wake Up Courses. Wil je deelnemen? Neem dan op tijd contact op!

Over The Wake Up Course

Wakker worden is lastig, dat beginnen steeds meer mensen te beseffen. Persoonlijke begeleiding bij het Wakker worden is dan ook geen overbodige luxe. Daarom is er The Wake up Course.

Tom startte zo'n veertien jaar geleden met de unieke Terugkeer Serie ontmoetingen. De naam werd een aantal jaren later gewijzigd in The Wake Up Course. Zijn ervaring en kennis als Wakker mens en als bewustzijn, samengesmolten met andere bewustzijnslagen, maakt deze ontmoetingen heel bijzonder en buitengewoon transformerend.

Honderden mensen, uit de meest uiteenlopende lagen en gebieden, hebben de Wake Up Course gedaan en velen doen die nog steeds. Wakker Zijn is geen staat, maar een voortdurende ontdekking en expansie van jouw werkelijke zelf. De meeste deelnemers kiezen er dan ook voor om door te gaan, beseffende dat meer en meer Wakker worden het meest waardevolle geschenk is dat ze zichzelf kunnen geven.

Ben je aan het Wakker worden? Dan ben je van harte welkom!

Extra ondersteuning en kortingen

Naast de maandelijkse ontmoetingen is er ondersteuning via podcasts en online ontmoetingen voor Wake Up Course deelnemers. Verder kun je regelmatig met korting deelnemen aan andere evenementen.

 

Wil je deelnemen aan dit bijzondere avontuur?

Stuur ons dan even een bericht of email met daarin wanneer je zou willen starten en of je in één keer of in delen wilt betalen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht terug van ons!

Klik hier voor de huidige Wake Up Course data
Klik hier voor de meestgestelde vragen

Duur Wake Up Course:
Maandelijkse ontmoetingen van een dag, over de periode tot en met juli 2020. De data zijn afhankelijk van de groep waaraan je deelneemt (A,B,C,D of W).

Tijd ontmoetingen:
11:00–17:00 uur (kan uitlopen)
(deur open: 10:30 uur)

Locatie:
Tom de Kok
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

We verzoeken je vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn.

Prijs:
€ 2400,- per jaar 

Je kunt ook in maandelijkse delen betalen. Je reserveert door betaling van het eerste deel. Na je eerste ontmoeting ontvang je vanzelf iedere maand een factuur met betaallink voor de overige delen.

Lunch en drinken:
Lunch, versnaperingen, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.