Nieuwe Wake Up Course op woensdag!

Er is ons regelmatig gevraagd om een Wake Up Course op een doordeweekse dag. We hebben gekeken naar de mogelijkheden en hebben besloten om een gloednieuwe Wake Up Course te starten op de woensdag. We hebben er erg veel zin in!

Heb je het gevoel dat je Wakker wordt en zou je graag willen deelnemen? Stuur ons dan even een berichtje.

The Wake Up Course

The Wake Up Course bestaat uit twaalf unieke ontmoetingen verdeeld over een jaar. Gedurende dit jaar ga je onder begeleiding van Tom met jezelf aan de gang op diverse manieren. Iedere maand is er een ontmoeting met steeds weer andere thema’s. Dit zijn steevast diepe, transformerende en vrolijke dagen.

Met The Wake Up Course biedt Tom alles wat je nodig hebt om op een prettige manier volledig Wakker te worden. Maar de verantwoordelijkheid voor het toelaten en doorvoeren van nieuwe inzichten ligt vanzelfsprekend bij jou. Toewijding, openheid en eerlijkheid zijn van groot belang en staan bovenaan bij The Wake Up Course.

Het grootste avontuur

Meer dan iets anders is The Wake Up Course een avontuur. Het is de grootste ontdekkingstocht ooit: die door de wereld van jouzelf. Gedurende deze tocht ontdek je dat er nooit iets mis was met jou, dat je juist alles waard bent en volledig vrij. Je beseft dat je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden. Hierdoor verdwijnen gevoelens van machteloosheid, onzekerheid en afhankelijkheid. Angsten vallen weg en een nieuw, diep vertrouwen in jezelf en het bestaan komen aan de oppervlakte, waardoor de manier waarop je naar jezelf, het leven en de wereld kijkt voor altijd verandert.

Van pijn naar plezier

Tot nog toe leeft iedereen nog in een droom binnen deze realiteit. Deze droom levert waardevolle ervaringen op, maar ze gaan veelal gepaard met drama, pijn, ziekte en verdriet. In deze tijd van grote verandering is dat niet langer nodig. Wakker worden is de enige manier om dat te veranderen. Eenmaal voldoende Wakker ben je in de gelegenheid om vol vertrouwen en plezier een gelukkiger, bevredigender en vrijer leven te ervaren, op de manier die jíj kiest.

Het proces

Wakker worden is geen zweverige of spirituele aangelegenheid. Het vraagt openheid, moed, realisme en vertrouwen. Je gaat de waarheid en werkelijkheid ontdekken over jezelf, anderen en het bestaan. Het is het einde van de droom waarin je leeft. Dat betekent dat je de enorme verzameling beperkende verhalen en overtuigingen stap voor stap achter je gaat laten. Dit is spannend en bevrijdend, maar op momenten ook onvermijdelijk een pijnlijk proces. Wel steeds met de realisatie dat, daar eenmaal voorbij, jij en de wereld voor altijd ten goede zijn veranderd. Na iedere stap die je hebt genomen ervaar je meer van de reusachtige bevrijding waarnaar jij en de hele mensheid in werkelijkheid zoeken.

Jij bepaalt hoe Wakker

In hoeverre je Wakker wilt worden is natuurlijk aan jou. Iedere stap is waardevol en levert meer vertrouwen en vrijheid op. Honderden hebben deze ‘cursus’ al gedaan of doen deze nog steeds. Van jurist tot verkoper en van psychiater tot huisvrouw. En van beginnend tot doorgewinterd spiritueel student. De waarde van deze unieke ontmoetingen met Tom als levend voorbeeld is dusdanig, dat verreweg de meeste deelnemers ervoor kiezen om door te gaan wanneer een jaar is geëindigd. De meeste groepen lopen dan ook al jaren. Maar of je nu één jaar of langer The Wake Up Course doet, transformatie en Wakker worden zijn onvermijdelijk.

Heb je het gevoel dat je Wakker wordt en zou je graag willen deelnemen? In de kolom hiernaast vind je verdere informatie.

WUC informatie

Er is regelmatig ruimte voor een nieuwe deelnemer. Stuur ons een berichtje als je wilt meedoen!

De huidige Wake Up Course data kun je hier vinden.

Antwoord op de meestgestelde vragen kun je hier vinden.

Tijd:
Alle ontmoetingen zijn van 11:00 tot 17:00 uur (kan uitlopen).
(deur open: 10:30 uur)

Locatie:
Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

Prijs:
€ 1.980,00

In 12 delen betalen is ook mogelijk. Bij aanmelding betaal je dan het eerste deel, voor de eerste ontmoeting. Op de eerste van iedere volgende ontmoetingsmaand ontvang je dan telkens een deelfactuur van €165,00.

Lunch en drinken:
Lunch, versnaperingen, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Route & Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.

Uniek

Tom startte in 2010 met de Terugkeer SerieEen aantal jaren later werd de naam gewijzigd in The Wake Up Course. Door de jaren heen werd de opzet ervan aangepast, om zo optimaal afgestemd te blijven op de individuele- en planetaire transformatie die plaatsvindt. Sommigen hebben het concept gekopieerd. Echter, de volledig Wakkere staat van Tom en zijn samensmelting met andere bewustzijnslagen en bewustzijn maakt The Wake Up Course ongeëvenaard voor wie werkelijk Wakker wil worden.