Welkom op de Podcastpagina!

Heb je vragen of suggesties voor podcasts, of wil je jouw ervaring delen? Dan horen we dat graag! Stuur ons dan even een berichtje of een e-mail naar info@tomdekok.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Geef je dan op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Het belang van gewaar zijn

Alles begint bij je gewaar zijn in het moment. Wie the Wake Up Course doet hoort het steeds weer. Waarom is je gewaar zijn zo van belang? In deze nieuwe podcast gaat Tom daar op in.

Goede voornemens en intenties

Zoveel mensen hebben voor het begin van het jaar goede voornemens en intenties. Tom gaat in op de vraag of die wel zin hebben en op de misvatting dat er een plan zou zijn, en meer.

Spiritual Awakening - A Podcast Interview with Tom de Kok

Een tijdje geleden werd Tom door Kamran Samadli gevraagd om een interview te doen voor een podcast serie genaamd 'Mindforce Podcast'. Dit interview is in het Engels.

Over de nieuwe energiegolf

Sinds kort is een nieuwe energiegolf gaande, die veel impact op ons heeft. In deze podcast praten Tom en Monica over wat die impact is, wat we naar aanleiding daarvan kunnen verwachten en hoe je daar prettig mee kunt omgaan.

Wachten op een betere wereld

Vele mensen wachten nog altijd op een 'betere wereld'. Ze kijken naar buiten, hopende op een wonder waardoor deze wereld verandert in een paradijs. Maar wat ze niet beseffen is dat ze naar zichzelf kijken.

Tom over regels (fragment)

Kort fragment waarin Tom over regels praat en over de richting die we uitgaan collectief.

Is ons lichaam een omhulsel?

Regelmatig wordt de vraag gesteld: is ons lichaam een omhulsel? Blijft het achter wanneer we dood gaan? In deze podcast geeft Tom een duidelijk antwoord.
Deze podcast is geheel in de stijl van een Pionierscursus sessie. Luister met een hoofdtelefoon voor het beste effect.

Nightcast: over slaappatronen en creativiteit

In deze eerste bijna meditatieve nightcast gaat Tom in op de slaappatronen die bij steeds meer mensen aan het veranderen zijn, in de opgang naar de nieuwe beschaving. 
Tip: luister met een hoofdtelefoon voor het beste effect.

Hoe verander je je leven?

In deze podcast gaat Tom in op de vraag: hoe verander je je leven? Een uitgebreide podcast over de grote impact van kleine veranderingen, creatie en meer.

Hoe haal je het meeste uit wat Tom overdraagt?

Naar aanleiding van een email gaat Tom uitgebreid in op wat de meest effectieve manier is om om te gaan met wat hij overdraagt.

Vraag: Is straling ongezond?

In deze podcast gaat Tom uitgebreid in op de vraag: Er wordt veel gesproken over straling (van hoogspanningsmasten, zendmasten, mobiele telefoons e.d.) en de mogelijke negatieve effecten daarvan op de gezondheid. In hoeverre kan straling echt schadelijk zijn, of is dit een (collectieve) overtuiging?

Nabespreking van de workshop Wezenlijke Openheid

In deze podcast bespreken Tom en Monica de workshop Wezenlijke Openheid van dit weekend.

Loskomen van het verleden, eigen keuzes maken

In deze podcast gaan Tom en Monica in op de Wake Up Courses van het afgelopen weekend. Aan de orde komen onder andere: loskomen van het verleden en eigen keuzes maken.

Introductie: vanaf nu podcasts!

Tijdens deze eerste echte podcast hebben Tom en Monica het over de nieuwe studio waar alle podcasts zullen worden opgenomen. Ook krijg je een overzicht van de verschillende plannen die er zijn met betrekking tot podcasts.

Young Woman Meditating Outdoors

The Wake Up Course

Persoonlijke begeleiding voor wie merkt dat het proces van Wakker worden is begonnen. Transformeer de manier waarop je naar jezelf, het leven en de wereld kijkt voor meer verbinding en vertrouwen.

verbinding-liefde-seksualiteit-2

Workshop Verbinding, Liefde en Seksualiteit

Deze workshop gaan we helderheid scheppen in wat deze termen nu eigenlijk betekenen. En we gaan diep in op wat ervoor nodig is om elk van deze drie termen werkelijk te ervaren.