podcast-logo

Welkom op de Podcastpagina!

Heb je vragen, suggesties voor podcasts, of wil je jouw ervaring delen? Dan horen we dat graag! Stuur ons dan even een berichtje of een e-mail naar info@tomdekok.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Geef je dan op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Sinds kort is een nieuwe energiegolf gaande, die veel impact op ons heeft. In deze podcast praten Tom en Monica over wat die impact is, wat we naar aanleiding daarvan kunnen verwachten en hoe je daar prettig mee kunt omgaan.

Vele mensen wachten nog altijd op een 'betere wereld'. Ze kijken naar buiten, hopende op een wonder waardoor deze wereld verandert in een paradijs. Maar wat ze niet beseffen is dat ze naar zichzelf kijken.

Kort fragment waarin Tom over regels praat en over de richting die we uitgaan collectief.

Regelmatig wordt de vraag gesteld: is ons lichaam een omhulsel? Blijft het achter wanneer we dood gaan? In deze podcast geeft Tom een duidelijk antwoord.
Deze podcast is geheel in de stijl van een Pionierscursus sessie. Luister met een hoofdtelefoon voor het beste effect.

In deze eerste bijna meditatieve nightcast gaat Tom in op de slaappatronen die bij steeds meer mensen aan het veranderen zijn, in de opgang naar de nieuwe beschaving. 
Tip: luister met een hoofdtelefoon voor het beste effect.

In deze podcast gaat Tom in op de vraag: hoe verander je je leven? Een uitgebreide podcast over de grote impact van kleine veranderingen, creatie en meer.

Naar aanleiding van een email gaat Tom uitgebreid in op wat de meest effectieve manier is om om te gaan met wat hij overdraagt.

In deze podcast gaat Tom uitgebreid in op de vraag: Er wordt veel gesproken over straling (van hoogspanningsmasten, zendmasten, mobiele telefoons e.d.) en de mogelijke negatieve effecten daarvan op de gezondheid. In hoeverre kan straling echt schadelijk zijn, of is dit een (collectieve) overtuiging?

In deze podcast bespreken Tom en Monica de workshop Wezenlijke Openheid van dit weekend.

In deze podcast gaan Tom en Monica in op de Wake Up Courses van het afgelopen weekend. Aan de orde komen onder andere: loskomen van het verleden en eigen keuzes maken.

Tijdens deze eerste echte podcast hebben Tom en Monica het over de nieuwe studio waar alle podcasts zullen worden opgenomen. Ook krijg je een overzicht van de verschillende plannen die er zijn met betrekking tot podcasts.

Young Woman Meditating Outdoors

The Wake Up Course

Begeleiding voor wie merkt dat het proces van Wakker worden is begonnen. Transformeer de manier waarop je naar jezelf, het leven en de wereld kijkt.

pionierscursus

Pionierscursus Acceptatie

Wezenlijke acceptatie is bepalend voor hoe je je voelt en voor hoe je realiteit eruit ziet. Een bijzondere en unieke Pionierscursus voor iedereen.

WatIsMijnIntentie

Wat is mijn Intentie?

Waarom ben ik hier, wat is mijn levensdoel? Een bijzondere workshop die je eindelijk de antwoorden geeft waarnaar je altijd al zocht.