podcast-logo

Welkom op de Podcastpagina!

Heb je vragen, suggesties voor podcasts, of wil je jouw ervaring delen? Dan horen we dat graag! Stuur ons dan even een berichtje of een e-mail naar info@tomdekok.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Geef je dan op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Regelmatig wordt de vraag gesteld: is ons lichaam een omhulsel? Blijft het achter wanneer we dood gaan? In deze podcast geeft Tom een duidelijk antwoord.
Deze podcast is geheel in de stijl van een Pionierscursus sessie. Luister met een hoofdtelefoon voor het beste effect.

In deze eerste bijna meditatieve nightcast gaat Tom in op de slaappatronen die bij steeds meer mensen aan het veranderen zijn, in de opgang naar de nieuwe beschaving. 
Tip: luister met een hoofdtelefoon voor het beste effect.

In deze podcast gaat Tom in op de vraag: hoe verander je je leven? Een uitgebreide podcast over de grote impact van kleine veranderingen, creatie en meer.

Naar aanleiding van een email gaat Tom uitgebreid in op wat de meest effectieve manier is om om te gaan met wat hij overdraagt.

In deze podcast gaat Tom uitgebreid in op de vraag: Er wordt veel gesproken over straling (van hoogspanningsmasten, zendmasten, mobiele telefoons e.d.) en de mogelijke negatieve effecten daarvan op de gezondheid. In hoeverre kan straling echt schadelijk zijn, of is dit een (collectieve) overtuiging?

In deze podcast bespreken Tom en Monica de workshop Wezenlijke Openheid van dit weekend.

In deze podcast gaan Tom en Monica in op de Wake Up Courses van het afgelopen weekend. Aan de orde komen onder andere: loskomen van het verleden en eigen keuzes maken.

Tijdens deze eerste echte podcast hebben Tom en Monica het over de nieuwe studio waar alle podcasts zullen worden opgenomen. Ook krijg je een overzicht van de verschillende plannen die er zijn met betrekking tot podcasts.

Young Woman Meditating Outdoors

The Wake Up Course

Begeleiding voor wie merkt dat het proces van Wakker worden is begonnen. Transformeer de manier waarop je naar jezelf, het leven en de wereld kijkt.

pionierscursus

Pionierscursus: vertrouwen

Jezelf vertrouwen is de basis van waaruit alles ontstaat en mogelijk wordt. Het zorgt voor moeiteloosheid, flexibiliteit, bevrediging, plezier en vrijheid.

verdiepingsdag2-1

Verdiepingsdag Wakker Zijn

Een uitnodiging om bij jezelf naar binnen te gaan en wezenlijke antwoorden te ontdekken. Ervaar de oneindige werkelijkheid van jezelf.