podcast-logo

Heb je vragen of suggesties voor podcasts? Stuur ons dan een berichtje of email.

Naar aanleiding van een email gaat Tom uitgebreid in op wat de meest effectieve manier is om om te gaan met wat hij overdraagt.

In deze podcast gaat Tom uitgebreid in op de vraag: Er wordt veel gesproken over straling (van hoogspanningsmasten, zendmasten, mobiele telefoons e.d.) en de mogelijke negatieve effecten daarvan op de gezondheid. In hoeverre kan straling echt schadelijk zijn, of is dit een (collectieve) overtuiging?

In deze podcast bespreken Tom en Monica de workshop Wezenlijke Openheid van dit weekend.

In deze podcast gaan Tom en Monica in op de Wake Up Courses van het afgelopen weekend. Aan de orde komen onder andere: loskomen van het verleden en eigen keuzes maken.

Tijdens deze eerste echte podcast hebben Tom en Monica het over de nieuwe studio waar alle podcasts zullen worden opgenomen. Ook krijg je een overzicht van de verschillende plannen die er zijn met betrekking tot podcasts.

Young Woman Meditating Outdoors

The Wake Up Course

Begeleiding voor wie merkt dat het proces van Wakker worden is begonnen. Transformeer de manier waarop je naar jezelf, het leven en de wereld kijkt.

pionierscursus

Pionierscursus: vertrouwen

Jezelf vertrouwen is de basis van waaruit alles ontstaat en mogelijk wordt. Het zorgt voor moeiteloosheid, flexibiliteit, bevrediging, plezier en vrijheid.

openheid-2

Workshop wezenlijke openheid

Een bijzondere, praktische workshop die innerlijk transformeert en zorgt voor meer liefde, openheid en vrijheid naar jezelf en naar anderen.