"De meest impactvolle Pionierscursus tot nu toe!" – "Wat een bijzondere Pionierscursus. Ik luister de sessies steeds weer en ontdek dan zoveel wat ik niet eerder hoorde. Levensveranderend, dank je wel!" – "Geweldige Pionierssessies!" – "Zelfs na 15 jaar weet je me steeds weer te verrassen, bijzonder" – "De cursus heeft m'n leven veranderd, dank je wel Tom!"   

Pionierscursus Vertrouwen (download)

Jezelf vertrouwen is de basis van waaruit alles ontstaat en mogelijk wordt. Het zorgt voor moeiteloosheid, flexibiliteit, bevrediging, plezier en vrijheid. Iedereen kan volledig op zichzelf vertrouwen, maar weinig mensen begrijpen zichzelf en deze realiteit. Daardoor ontstaan wantrouwen, conflict, slachtofferschap en projectie. Deze ervaringen bevestigen dat wantrouwen vervolgens, wat resulteert in een vicieuze cirkel.

Tijdens deze Pionierscursus gaat Tom uitgebreid en diep in op vertrouwen. Wat is vertrouwen precies? Waardoor is dat wantrouwen ontstaan? Hoe doorbreken we die vicieuze cirkel? Hoe ontdekken we de mogelijkheden die we in werkelijkheid hebben? Hoe hervinden we dat vertrouwen in onszelf, zodat we bevrediging vinden en gelukkiger en vrijer zijn? Wat kan ik in de praktijk doen?

Deze Pionierscursus staat garant voor vele inzichten en transformatie en is geschikt voor iedereen die meer vertrouwen zoekt tijdens het Wakker worden. Tijdens en na de cursus ga je jezelf meer vertrouwen en sta je met meer zekerheid en plezier in het leven.

Hij bestaat uit elf Pionierssessies die steeds weer nieuwe inzichten bieden, iedere keer dat je ze opnieuw beluistert. Bij zeven sessies vind je ook een tweede audio genaamd suggesties. Daarin hoor je wat effectief is om te doen naar aanleiding van de desbetreffende sessie. Tijdens de Pionierscursus ontvingen we vele vragen. Daarop wordt uitgebreid ingegaan tijdens vier lange vraag en antwoord sessies.

Deze workshop staat op zichzelf, maar is tevens een prachtige aanvulling op de Pionierscursus Acceptatie.

Over de Pionierscursussen

De Pionierscursus is een reeks van bijzondere, unieke, grensverleggende online sessies voor iedereen die (verder) Wakker wil worden. Robell en een collectief van andere essenties helpen jou jezelf, anderen en deze wereld beter begrijpen, accepteren en vertrouwen, zodat je meer balans, eenheid, liefde, plezier en geluk kunt ervaren.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf en is een bron van waardevolle informatie die ook daarna steeds weer kan worden beluisterd. Honderden mensen hebben deze transformerende cursussen reeds gedaan en staan gelukkiger en met meer vertrouwen in het leven.

Verdere informatie

De Pionierscursus Vertrouwen bestaat uit een reeks van elf Pionierssessies.

Deze Pionierscursus ontvang je in één keer als download.
Zo snel mogelijk - uiterlijk binnen 24 uur - na je betaling ontvang je een email met je inloggegevens en 
verdere informatie. Heb je niets ontvangen? Controleer dan je spamfolder!

Prijs:

€ 195,- tijdelijk € 95,-

Met je betaling ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Restitutie is niet mogelijk.