Tijdens deze Pionierscursus gaat Robell met name uitgebreid in op hoe je het effectiefst kunt omgaan met de veranderingen die nu plaatsvinden en nog gaan komen, planetair.

 

Je creëert weliswaar jouw eigen realiteit, maar deze maakt ook onderdeel uit van een collectieve realiteit. Gedurende deze Pionierscursus gaat Robell in op wat dit betekent, wat de invloeden zijn en hoe je daarmee effectief kunt omgaan.

Ook gaat Robell uitgebreid in op de talloze vragen die gedurende andere Pionierscursussen en workshops werden gesteld over dit onderwerp, waaronder:

Kan ik me afsluiten voor bepaalde invloeden?
Hoe ga ik om met alle collectieve veranderingen?
Waarom zijn er steeds meer extreme situaties?
Verandert het klimaat echt en wat zijn de gevolgen?
Waar gaan we naartoe als beschaving?
Worden we allemaal Wakker?
Kunnen we iets doen aan (vul in) en zo ja, wat?

Zoals altijd wordt het een dynamische, interactieve Pionierscursus. Iedere deelnemer kan vragen mailen, waarop Robell dan zal ingaan.


Lees ook dit artikel: De Verschuiving is begonnen

Over de Pionierscursussen

De Pionierscursus is een reeks van bijzondere, unieke, grensverleggende online sessies voor iedereen die (verder) Wakker wil worden. Robell en een collectief van andere essenties helpen jou jezelf, anderen en deze wereld beter begrijpen, accepteren en vertrouwen, zodat je meer balans, eenheid, liefde, plezier en geluk kunt ervaren.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf en is een bron van waardevolle informatie die ook daarna steeds weer kan worden beluisterd. Honderden mensen hebben deze transformerende cursussen reeds gedaan en staan gelukkiger en met meer vertrouwen in het leven.

Evenement informatie

De Pionierscursus is een reeks van online sessies. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet direct kunt luisteren en de cursus later doen.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf. Je hoeft dus niet een eerdere te hebben gedaan.

Binnen 24 uur na je reservering ontvang je een bevestiging van deelname en verdere informatie. Je inloggegevens ontvang je uiterlijk enkele dagen voordat de Pionierscursus van start gaat.

 

Start Pionierscursus:
Vrijdag 3 april 2020 om 21:00 uur.

Deze Pionierscursus bestaat uit minimaal vijf sessies.

Het aantal en de frequentie van de sessies is afhankelijk van de feedback van deelnemers, de tijd die nodig is om eventuele suggesties naar aanleiding van een sessie na te volgen en de tijd die nodig is om de informatie te laten bezinken.

Prijs: € 169,-

WUC deelnemers: € 139,-

 

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.