Pionierscursus Acceptatie (download)

Tijdens deze Pionierscursus nemen we nieuwe stappen in de richting van Wakker Zijn; naar meer bevrediging, plezier, zelfvertrouwen en vrijheid.

Acceptatie en overtuigingen spelen een sleutelrol op alle gebieden, zolang je in deze realiteit aanwezig bent. Ze bepalen niet alleen volledig hoe je je realiteit vormgeeft, maar ook hoeveel vertrouwen je in jezelf hebt en daarmee je mogelijkheden. Tijdens deze Pionierscursus leer je stapsgewijs wat er nodig is voor wezenlijke acceptatie.

Deze Pionierscursus geeft een basis en is bovenal gericht op de praktijk. Hij staat garant voor vele inzichten en transformatie en is geschikt voor iedereen die besloten heeft om Wakker te worden.

Deze workshop staat op zichzelf, maar is tevens een prachtige aanvulling op de Pionierscursus Vertrouwen.

Over de Pionierscursussen

De Pionierscursus is een reeks van bijzondere, unieke, grensverleggende online sessies voor iedereen die (verder) Wakker wil worden. Robell en een collectief van andere essenties helpen jou jezelf, anderen en deze wereld beter begrijpen, accepteren en vertrouwen, zodat je meer balans, eenheid, liefde, plezier en geluk kunt ervaren.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf en is een bron van waardevolle informatie die ook daarna steeds weer kan worden beluisterd. Honderden mensen hebben deze transformerende cursussen reeds gedaan en staan gelukkiger en met meer vertrouwen in het leven.

Verdere informatie

De Pionierscursus Acceptatie bestaat uit een reeks van 10 Pionierssessies.

Deze Pionierscursus ontvang je in één keer als download.
Zo snel mogelijk - uiterlijk binnen 24 uur - na je betaling ontvang je een email met je inloggegevens en 
verdere informatie. Heb je niets ontvangen? Controleer dan je spamfolder!

Prijs:

€ 195,- tijdelijk € 95,-

Met je betaling ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Restitutie is niet mogelijk.