IMAGE 2019-09-09 12:26:36

© Tom de Kok

Privé sessie met Robell

Het is mogelijk om een privé sessie te boeken met Robell.

Klik hier voor meer informatie →

Tom/Robell omschrijft Wakker Zijn als volgt:

“Wakker Zijn heeft niets te maken met spiritualiteit. Wie Wakker Is ziet de werkelijkheid, de waarheid, welke al het andere vanzelf blootlegt en ontstijgt, inclusief spiritualiteit zélf. Wakker Zijn is ook dat alles doorzien en achterlaten, waarna er werkelijk niets anders meer overblijft dan de waarheid en werkelijkheid, welke zo logisch, eenvoudig en begrijpelijk zijn, dat vrijwel iedereen er overheen heeft gekeken.”

"Een Wakker iemand weet hoe de mens, deze realiteit en het bestaan, in samenhang met elkaar, functioneren. Werkelijk Wakker Zijn betekent door de zelf opgelegde barriere van deze realiteit heenbreken en weer toegang hebben tot andere bewustzijnslagen, buiten deze realiteit."

"Wakker Zijn betekent niet deze realiteit verlaten; je blijft waar je nu bent. Wie Wakker Is heeft echter de droom bínnen deze realiteit doorzien, net als zichzelf als persoonlijkheid; de rol die hij speelt. De werkelijkheid die vervolgens overblijft biedt een geheel nieuwe vrijheid, die op een andere manier onmogelijk kan worden ervaren. De rol als persoonlijkheid blijft bestaan, maar dan met de realisatie dat die niet de werkelijkheid betreft, waardoor alles verandert. De perceptie die de droom en de persoonlijkheid in stand houdt dicteert niet langer, maar wordt creatief gereedschap. De richtlijnen van de buitenwereld vervallen, waardoor talloze angsten en valse ideeën verdwijnen. Die worden verruild voor volledig eigen richtlijnen en intenties. Het verleden wordt niet meer dan een vage herinnering en de aandacht ligt niet langer bij de toekomst. Daardoor ontstaat wezenlijke waardevervulling in het moment."

Activiteiten

Door de jaren heen gaf Tom meer dan 900 workshops en lezingen over de werking van de mens, deze realiteit en het bestaan en hij werd voor tal van tv- en radioprogramma’s uitgenodigd. Naast de (inter)nationale lezingen en workshops doceerde Tom de afgelopen 20 jaar diverse behulpzame methoden en technieken door heel Nederland en daarbuiten.

Naar aanleiding van zijn Pionierscursussen verscheen in 2015 voor het eerst een boek van Tom, getiteld Wakker Zijn in een slapende wereld - een Robell boek.

Tegenwoordig

Voor wie Wakker wil worden en ter verdieping van de realisatie en ervaring van Wakker Zijn zijn er regelmatig diverse workshops en online Pionierscursussen. De overige tijd besteedt hij aan The wake Up Course (voorheen de Terugkeer Serie). Dit zijn maandelijkse ontmoetingen verdeeld over een jaar met kleine groepjes mensen die werkelijk Wakker willen worden.

Beschikbaar

Tom/Robell brengt geen nieuw geloof, geen nieuwe filosofie en geen nieuwe theorie. Hij vertegenwoordigt geen enkele ‘school’ en geen enkele richting. Hij wijst elk gezag van goeroe, leraar of geestelijk leider af. Hij wenst niemand ergens van te overtuigen en heeft geen missie. Hij is simpelweg beschikbaar voor wie daaraan behoefte heeft. Tom/Robell weet dat iedereen zelf in staat is de werkelijkheid van- en in zichzelf te vinden. Wat hij wenst voor anderen is dat zij ontdekken wat hij als werkelijkheid weet, opdat ook zij die kunnen ervaren.