Is The Wake Up Course een cursus?

Niet in de zin van zoals we een cursus meestal kennen en er is vanzelfsprekend geen vast programma of cursusboek. The Wake Up Course is met name gericht op persoonlijke begeleiding bij het Wakker worden. Iedere ontmoeting is daarom uniek, afgestemd op de groep. De begeleiding van de individuele deelnemer sluit aan op zijn of haar proces op dat moment.

Wat leer ik tijdens The Wake Up Course?

Iedere Wake Up Course ontmoeting leer en ontdek je meer en meer over jezelf, deze realiteit en het bestaan. Naast persoonlijke begeleiding komen onder andere ook de volgende onderwerpen aan de orde:

  • De exacte formule waarmee je je eigen realiteit creëert.
  • Hoe overtuigingen, emoties, seksualiteit en perceptie werken en hoe daarmee om te gaan.
  • Hoe je als mens functioneert in relatie tot jezelf als Essentie.
  • Hoe aanleg en talent werken in relatie tot andere focussen en projecties.
  • Hoe jouw eigen realiteit en deze collectieve realiteit samenwerken.
  • Wat de effecten zijn van de verschuiving op de mensheid en deze planeet.
  • En nog veel meer onderwerpen.

Alles is gericht op wezenlijke acceptatie van jezelf en op het hervinden van wezenlijk vertrouwen.

Het unieke en de kracht van Tom (persoonlijkheid en bewustzijn) is dat hij zich richt op feitelijke, objectieve informatie over de werking van onszelf en deze realiteit. Zo is iedereen in de gelegenheid wat van belang is zelf te controleren, ervaren en integreren. Ervaring is de enige manier om werkelijke transformatie te bewerkstelligen, om werkelijk Wakker te worden. Het zorgt voor meer vertrouwen en eenheid, welke vervolgens vanzelf leiden tot Wakker Zijn.

Wanneer start er een nieuwe Wake Up Course?

Verreweg de meeste deelnemers ervaren de waarde van The Wake Up Course als dusdanig hoog, dat ze soms jaren doorgaan. De huidige Courses zijn daarom doorlopend en nieuwe starten zelden. Wie wil deelnemen aan The Wake Up Course kan instromen als daarvoor ruimte is. Als er toch een nieuwe Wake Up Course start, dan wordt dat op de website aangegeven.

Als ik instroom, mis ik dan geen belangrijke informatie?

Nee, integendeel. The Wake Up Course is met name een energetisch- en groepsdynamisch proces. Dat betekent dat je door de huidige deelnemers energetisch en anderszins wordt geholpen bij jouw transformatie. De deelnemers die zijn ingestroomd ervaren dit juist als een groot voordeel en een versnelling van hun proces.

Hoe groot zijn de groepen, krijg ik wel persoonlijke begeleiding?

Tom werkt met kleine groepjes zodat je verzekerd bent van de aandacht die nodig is voor jouw proces.

Hoe weet ik dat ik klaar ben voor The Wake Up Course, om Wakker te worden?

Je bent klaar voor The Wake Up Course als je voelt of merkt dat het proces van Wakker worden bij je is begonnen. En als je bereid bent de grote sprong te nemen, ook al weet je niet precies wat dat vervolgens betekent.