Als er één woord centraal staat in ieders leven, dan is het wel 'overleven'. Het hardnekkige idee heerst dat je hard moet werken voor weinig geld. Dat overvloed slechts is weggelegd voor een klein groepje slimme mensen. Deze overtuigingen zitten dusdanig diep, dat verreweg de meeste mensen niet eens meer de moeite nemen om uit die overlevingsstand te komen. Zuchtend en ontgoocheld gaan ze door het leven in de veronderstelling dat dit soort 'geluk' nu eenmaal niet voor hen is weggelegd.

Tijdens de online workshop Geld en Overvloed ontdek je dat deze onzinnige overtuigingen de oorzaak zijn. Niet de wereld, anderen of het lot, maar jijzelf bepaalt in hoeverre overvloed jouw realiteit binnenstroomt. Dit is fantastisch nieuws, want dat betekent dat je ervoor kunt kiezen om van overleven naar genieten te gaan.

Ook als je 'spiritueel' bezig bent kunnen geld en overvloed gewoon aanwezig zijn. Ze zijn in feite een logisch gevolg. Want met het Wakker Zijn vervallen ook de zelf opgelegde beperkingen op dát gebied. Gedurende deze workshop ontdek je de beperkende overtuigingen die juist door spiritualiteit zijn ontstaan. 

Net als bij de workshop 'Wat is mijn Intentie' is ook deze workshop zeer interactief en ga je bovenal met jezelf aan de slag. Je ontdekt de beperkingen die je jezelf hebt opgelegd en krijgt oefeningen om die zo effectief mogelijk te neutraliseren.


Uit de nieuwbrief:

Begin juni start een nieuwe online workshop, genaamd Geld en Overvloed. Op de website kun je erover lezen. Wat belangrijk is om je te realiseren is dat het niet werkelijk over geld gaat, ook al is dat onderdeel van de titel. Geld is een gevolg, net als overvloed in het algemeen. Deze workshop gaat in werkelijkheid over de stellige overtuiging dat we leven met een tekort.

Tekort aan liefde, eenheid, aandacht, tijd, vrijheid, ruimte, borst- of penisgrootte, respect, geld, gezondheid - en natuurlijk een tekort aan allerhande bezit. Vrijwel iedereen op deze planeet gaat gebukt onder het juk van de perceptie van tekort. Een perceptie die zichzelf in stand houdt zolang je die niet bewust wijzigt. En dat doe je niet door positief te denken, want denken creëert niet. Denken, net als emoties, is een gevolg van iets anders.

Gedurende deze workshop gaan we dus wederom heel diep en ook nu word je aan het werk gezet om jezelf te onderzoeken. Ik nodig je hierbij van harte uit om deel te nemen aan deze waardevolle workshop!

 

Belangrijk: deze informatie is ook onderdeel van the Wake Up Course. Wanneer je er als deelnemer voor kiest deze workshop te volgen, dan kun je met korting deelnemen.

Evenement informatie

De online workshop Geld en Overvloed bestaat uit een aantal online sessies. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet direct kunt luisteren en de cursus later doen.

Binnen 24 uur na je reservering ontvang je een bevestiging van deelname en verdere informatie. Je inloggegevens ontvang je uiterlijk enkele dagen voordat de workshop van start gaat.

 

Start workshop: donderdag 6 juni 2019 om 21:00 uur

Deze online workshop bestaat uit minimaal vijf sessies. De frequentie van de sessies wordt vastgesteld op basis van feedback van de deelnemers, de tijd die nodig is om de suggesties naar aanleiding van een sessie na te volgen en de tijd die nodig is om de informatie te laten bezinken.

 

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.