Pionierscursus: vertrouwen

Jezelf vertrouwen is de basis van waaruit alles ontstaat en mogelijk wordt. Het zorgt voor moeiteloosheid, flexibiliteit, bevrediging, plezier en vrijheid. Iedereen kan volledig op zichzelf vertrouwen, maar weinig mensen begrijpen zichzelf en deze realiteit. Daardoor ontstaan wantrouwen, conflict, slachtofferschap en projectie. Deze ervaringen bevestigen dat wantrouwen vervolgens, wat resulteert in een vicieuze cirkel.

Tijdens deze Pionierscursus gaat Tom uitgebreid en diep in op vertrouwen. Wat is vertrouwen precies? Waardoor is dat wantrouwen ontstaan? Hoe doorbreken we die vicieuze cirkel? Hoe ontdekken we de mogelijkheden die we in werkelijkheid hebben? Hoe hervinden we dat vertrouwen in onszelf, zodat we bevrediging vinden en gelukkiger en vrijer zijn? Wat kan ik in de praktijk doen?

Deze Pionierscursus is bovenal gericht op de praktijk en bevat tal van oefeningen. Hij staat garant voor vele inzichten en transformatie en is geschikt voor iedereen. Tijdens en na de cursus ga je jezelf meer vertrouwen en sta je met meer zekerheid en plezier in het leven.

Over de Pionierscursus

De Pionierscursus is een reeks van bijzondere, grensverleggende online sessies voor iedereen die (verder) Wakker wil worden. Tom helpt jou jezelf, anderen en deze wereld beter begrijpen, zodat je meer balans, eenheid, liefde, plezier en geluk kunt ervaren.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf en is een bron van waardevolle informatie die ook daarna steeds weer kan worden beluisterd. Honderden mensen hebben deze transformerende cursussen reeds gedaan en staan gelukkiger en met meer vertrouwen in het leven.

Evenement informatie

De Pionierscursus is een reeks van online sessies. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet direct kunt luisteren en de cursus later doen.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf. Je hoeft dus niet een eerdere te hebben gedaan.

Binnen 24 uur na je reservering ontvang je een bevestiging van deelname en verdere informatie. Je inloggegevens ontvang je uiterlijk enkele dagen voordat de Pionierscursus van start gaat.

 

Data Pionierssessies:
28 september t/m 4 oktober 2018

Deze Pionierscursus bestaat uit zeven sessies. Iedere dag is er om 21 uur een nieuwe Pionierssessie te beluisteren en downloaden.

Prijs:
€ 145,-

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.