Pionierscursus Acceptatie

De afgelopen Pionierscursus stond in het teken van het hervinden van het wezenlijke vertrouwen in jezelf. Tijdens deze Pionierscursus werden de eerste stappen genomen, op weg naar Wakker Zijn; naar meer bevrediging, plezier, zelfvertrouwen en vrijheid. 

De Pionierscursus Acceptatie is een andere stap in die richting. Uit de Pionierscursus Vertrouwen blijkt hoezeer acceptatie en overtuigingen een sleutelrol spelen op alle gebieden, zolang je in deze realiteit aanwezig bent. Ze bepalen niet alleen volledig hoe je je realiteit vormgeeft, maar ook hoeveel vertrouwen je in jezelf hebt en daarmee je mogelijkheden. Tijdens deze Pionierscursus leer je stapsgewijs wat er nodig is voor wezenlijke acceptatie.   

Deze Pionierscursus geeft een basis en is bovenal gericht op de praktijk. Hij staat garant voor vele inzichten en transformatie en is geschikt voor iedereen die besloten heeft om Wakker te worden. Hoewel de Pionierscursus Vertrouwen een mooie basis vormt voor deze Pionierscursus, is het niet noodzakelijk die te hebben gevolgd. 

Over de Pionierscursus

De Pionierscursus is een reeks van bijzondere, unieke, grensverleggende online sessies voor iedereen die (verder) Wakker wil worden. Tom en ander bewustzijn helpt jou jezelf, anderen en deze wereld beter begrijpen, accepteren en vertrouwen, zodat je meer balans, eenheid, liefde, plezier en geluk kunt ervaren.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf en is een bron van waardevolle informatie die ook daarna steeds weer kan worden beluisterd. Honderden mensen hebben deze transformerende cursussen reeds gedaan en staan gelukkiger en met meer vertrouwen in het leven.

Evenement informatie

De Pionierscursus is een reeks van online sessies. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet direct kunt luisteren en de cursus later doen.

Iedere Pionierscursus staat op zichzelf. Je hoeft dus niet een eerdere te hebben gedaan.

Binnen 24 uur na je reservering ontvang je een bevestiging van deelname en verdere informatie. Je inloggegevens ontvang je uiterlijk enkele dagen voordat de Pionierscursus van start gaat.

 

Start Pionierscursus:
Maandag 7 januari 2019 om 21:00 uur. Deze Pionierscursus bestaat uit minimaal zeven sessies.

In principe is er iedere twee dagen een nieuwe Pionierssessie. Dit kan echter afwijken op basis van feedback van deelnemers, de tijd die nodig is om de suggesties naar aanleiding van een sessie na te volgen, of de tijd die nodig is om de informatie te laten bezinken. Iedere Pionierssessie is online te beluisteren en tevens te downloaden.

Prijs:
€ 145,-

Combi prijs:
(Pionierscursussen Acceptatie plus Vertrouwen. Voor de Pionierscursus Vertrouwen ontvang je binnen 24 uur een email met inloggegevens om de cursus direct te downloaden. klik hier voor meer info)
€ 290,-

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk. De aangegeven data zijn onder voorbehoud.