Contactformulier

Contact opnemen kan door een bericht te sturen via het contactformulier hieronder. Omdat Tom/Robell niet in de gelegenheid is om alle e-mail zelf te beantwoorden, is het mogelijk dat je niet een persoonlijk antwoord ontvangt. We doen onze best om je zo snel en goed mogelijk antwoord te geven.

Wil je een privé sessie met Robell? Klik hier voor meer informatie →

GDPR notificatie: Door op verzenden te klikken ga je ermee akkoord dat je gegevens aan ons worden verzonden. Deze gegevens worden niet online opgeslagen en/of aan derden verstrekt.

Algemene gegevens

Robell International
Ooiweide 3
2727 HE Zoetermeer

E-mail: info@robell.world

IBAN: NL13ABNA0576040258
BIC: ABNANL2A
KvK: 27261302
BTW: NL002043485B05

Tenzij anders aangegeven zijn alle bedragen op deze website inclusief 21% btw.

Legaal

Robell International slaat geen persoonlijke gegevens online op en verstrekt geen persoonlijke gegevens aan derden zonder toestemming, behoudens - indien van toepassing - aan Digitalefactuur (facturatie) en Onlinebetaalplatform (verwerking betalingen). 

Indien een bezoeker deelneemt aan een online workshop of aan the Wake Up Course, worden de naam, het emailadres en het wachtwoord online opgeslagen om te kunnen inloggen. Alle wachtwoorden zijn volgens de nieuwste methoden versleuteld. Robell International heeft alle voorzorgen genomen waardoor in alle redelijkheid mag worden aangenomen dat alle informatie voldoende beveiligd is. Indien er vermoeden is dat de veiligheid van de opgeslagen informatie in het geding is, neemt Robell International alle in redelijkheid en passende stappen om de schade ervan te beperken.

Alle teksten, audio's, video's en foto’s op deze website vallen onder het auteursrecht en/of zijn eigendom van Robell International. Mocht je gebruik willen maken van een bepaalde inhoud van deze website, neem dan altijd eerst contact op.

Voorwaarden reservering en vrijwaring

The Wake Up Course ©, Pionierscursus ©, Pionierssessie ©, The Stream © en Blauwdruk workshop © zijn een handelsmerk van Robell International.