Contactformulier

Contact opnemen kan door een bericht te sturen via het contactformulier hieronder. Omdat Tom niet in de gelegenheid is om alle e-mail zelf te beantwoorden, is het mogelijk dat je niet een persoonlijk antwoord ontvangt. We doen onze best om je zo snel en goed mogelijk antwoord te geven.

GDPR notificatie: Door op verzenden te klikken ga je ermee akkoord dat je gegevens aan ons worden verzonden. Deze gegevens worden niet online opgeslagen en/of aan derden verstrekt.

Algemene gegevens

Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727 HE Zoetermeer

E-mail: info@tomdekok.nl

IBAN: NL13ABNA0576040258
BIC: ABNANL2A
KvK: 27261302
BTW: NL182105209B01

Tenzij anders aangegeven zijn alle bedragen op deze website inclusief 21% btw.

Legaal

Tom de Kok Teachings slaat geen persoonlijke gegevens online op en verstrekt geen persoonlijke gegevens aan derden zonder toestemming, behoudens - indien van toepassing - aan Digitalefactuur (facturatie) en Onlinebetaalplatform (verwerking betalingen).

Alle teksten, audio's, video's en foto’s op deze website vallen onder het auteursrecht en/of zijn eigendom van Tom de Kok Teachings. Mocht je gebruik willen maken van een bepaalde inhoud van deze website, neem dan altijd eerst contact op.

Voorwaarden reservering en vrijwaring

The Wake Up Course ©, Pionierscursus ©, Pionierssessie ©, The Stream © en Blauwdruk workshop © zijn een handelsmerk van Tom de Kok Teachings.