Tom de Kok Teachings | Wakker Zijn in een slapende wereld
45684
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-45684,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hét boek voor Pioniers van de nieuwe tijd!

‘Wakker Zijn in een slapende wereld’ is een boeiend boek met grensverleggende inzichten van Tom de Kok, een ‘wakker’ mens, zich bewust van de werkelijkheid van zichzelf, deze realiteit en het Alles-dat-Is. Dit boek staat garant voor diepgaande inzichten en zorgt dat je – waar nodig – wakker wordt geschud. Hét boek voor iedereen die bezig is met wakker worden: de Pioniers van de nieuwe tijd!

Dit boek is bij ons niet meer op voorraad. Het is nog wel verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels in Nederland.

“Eindelijk een Seth boek voor deze tijd. Geen ander boek is zo transformerend en zo helder. Een absolute aanrader voor wie écht wakker wil worden!” — Maxime

Wakker Zijn in een slapende wereld

Een Robell boek

Sinds 2003 geeft Tom lezingen en workshops over deze realiteit en het bestaan. Op veler verzoek zijn deze waardevolle informatie en inzichten nu ook uitgebracht in boekvorm.

Wakker Zijn in een slapende wereld is een collectie van boeiende en transformerende sessies met Tom en het niet-fysieke collectief Robell. Op de manier die zovelen van hen kennen; helder, diepgaand, direct en liefdevol.

“Een verrijking in mijn boekenkast. Waarachtig een bezield geschreven boek. Respect.” — Andreas

In dit boek wordt diep ingegaan op wat verlichting, ofwel ‘Wakker Zijn’, precies betekent, ver voorbij de huidige ideeën. Je krijgt gedegen inzicht in wat je bent, waarom je hier bent, wat wel en niet werkt en waarom. Een baanbrekend en helder boek dat geruststelt, uitdaagt, transformeert en wakker maakt.

Specificaties

Prijs: €19,95 (incl. 6% btw)

Auteur: Tom de Kok
Pagina’s: 240
Taal: Nederlands
Verschenen: december 2015
ISBN: 9789082457407
Uitgeverij: Tom de Kok Teachings