Tom de Kok Teachings | Wakker Zijn – de workshop
48529
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-48529,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wakker Zijn – de workshop

Ontdek je wezenlijke, authentieke Zelf

Weekend 29 & 30 juli 2017

‘Wakker worden’ is het proces waarin je steeds meer maskers en kunstmatige rollen achterlaat die een benauwende, kunstmatige identiteit in stand houden. Hoe meer je achterlaat, hoe meer jouw werkelijke, wezenlijke ‘jij’ vanzelf tevoorschijn komt. Talloze angsten verdwijnen, nieuwe inzichten ontstaan en je wordt je gewaar van een enorme vrijheid en wijsheid die niet eerder werden ervaren. Jij en jouw leven transformeren steeds meer en eindelijk kun je beginnen met leven zoals je dat werkelijk wenst.

Er zijn vele wegen die leiden naar jouw wezenlijke zelf. Maar welke weg je ook bewandelt, deze is alleen succesvol als je bereid bent onvoorwaardelijk open en eerlijk te zijn, zowel naar jezelf als naar anderen. Dat vraagt moed, want het is niet altijd even gemakkelijk om te beseffen dat je een kunstmatig beeld van jezelf hebt hooggehouden en verdedigd tegenover jezelf en anderen, ten koste van alles.

Over de workshop

Tijdens de workshop ‘Wakker Zijn’ gaan we samen aan de slag om een aantal van die maskers te ontdekken, zodat ze één voor één kunnen wegvallen. We maken een ontdekkingstocht naar de authentieke ‘jij’.

Een volledig open instelling is van belang voor zowel jezelf als de andere deelnemers. ‘Wakker Zijn’ is een uiterst diepgaande en transformerende workshop. Hou er rekening mee dat persoonlijke en intieme onderwerpen omhoog kunnen komen. Er wordt gewerkt met een kleine groep, opdat iedereen aan bod komt gedurende dit weekend.

Locatie en tijd

Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

11:00–17:00 uur
(deur open: 10:30 uur)

Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Reserveren

€ 265,00

Lunch, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering
Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.

Tip: Wakker Zijn in een slapende wereld

‘Wakker Zijn in een slapende wereld’ is een boeiend boek met grensverleggende inzichten van Tom de Kok, een ‘wakker’ mens, zich bewust van de werkelijkheid van zichzelf, deze realiteit en het Alles-dat-Is. Dit boek staat garant voor diepgaande inzichten en zorgt dat je – waar nodig – wakker wordt geschud. Hét boek voor iedereen die bezig is met wakker worden: de Pioniers van de nieuwe tijd!

Ervaringen van deelnemers