Wakker Zijn foto

Evenement informatie

Datum:
Weekend 30 sep & 1 okt 2017

Tijd:
11:00–17:00 uur
(deur open: 10:30 uur)

Locatie:
Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

Prijs:
€ 265,00

Lunch en drinken:
Lunch, versnaperingen, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Route & Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering. Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.

Over de workshop

‘Wakker worden’ is het proces waarin je steeds meer maskers en kunstmatige rollen achterlaat die een benauwende, kunstmatige identiteit in stand houden. Hoe meer je achterlaat, hoe meer jouw werkelijke, wezenlijke ‘jij’ vanzelf tevoorschijn komt.

En hoe meer je Wakker wordt, hoe meer angsten verdwijnen en nieuwe inzichten ontstaan. Je wordt je gewaar van een enorme vrijheid en wijsheid die niet eerder werden ervaren. Jij en jouw leven transformeren steeds meer en eindelijk kun je beginnen met leven zoals je dat werkelijk wenst.

Er zijn vele wegen die leiden naar jouw wezenlijke zelf. Maar welke weg je ook bewandelt, deze is alleen succesvol als je bereid bent onvoorwaardelijk open en eerlijk te zijn, zodat je die maskers ontdekt. Dat vraagt moed, want het is niet altijd even gemakkelijk om te beseffen dat je een kunstmatig beeld van jezelf hebt hooggehouden en verdedigd tegenover jezelf en anderen, ten koste van alles.

Gedurende dit weekend ga je met Tom aan de slag om een aantal van die maskers te ontdekken, zodat ze één voor één kunnen wegvallen. Je maakt een ontdekkingstocht naar de authentieke ‘jij’.

Een volledig open instelling is van belang voor zowel jezelf als de andere deelnemers. ‘Wakker Zijn’ is een uiterst diepgaande en transformerende workshop. Hou er rekening mee dat persoonlijke en intieme onderwerpen omhoog kunnen komen. Tom werkt met kleine groepjes, opdat iedereen aan bod komt gedurende dit weekend.

"Dit is echt een crash-course Wakker worden!" — Jan

"Krishnamurti en Osho in één persoon. Wat een ervaring." — Ilse