Sinds enige tijd is het mogelijk om Tom live mee te maken via Instagram! Tijdens deze interactieve live uitzendingen beantwoordt hij vragen die te maken hebben met Wakker Zijn. Je kunt die vragen live stellen. Ook zijn er regelmatig allerlei thema's. Indien mogelijk blijven de uitzendingen 24 uur lang beschikbaar via Story of Verhaal op de homepage van Instagram. Je ziet dan een cirkel bovenaan het scherm. Helaas werkt dit niet altijd, dus reken er niet teveel op.

Je kunt Tom op Instagram vinden door te zoeken naar tomdekok_live. Doe een volgverzoek en daarna kun je meedoen wanneer Tom live gaat. Klik op het Instagram logo rechtsboven op deze pagina om naar Instagram te gaan.

Berichtmeldingen via ons Telegram kanaal:

Dit kun je doen als volgt (op een mobiel apparaat):

 1. Klik op onderstaande link:

  https://t.me/joinchat/AAAAAEOjBMiae6RiK5KFfA

  Deze link is veilig. Bij het toevoegen worden jouw gegevens niet gezien door anderen.

 2. Heb je Telegram, dan hoef je verder niets te doen behalve bevestigen, het kanaal is dan toegevoegd aan je lijst. Je kunt je altijd weer verwijderen.
 3. Heb je geen Telegram, dan wordt je uitgenodigd om de app te installeren. Telegram is vele malen veiliger en flexibeler en houdt jouw gegevens anoniem voor anderen in het kanaal. Bij Whatsapp is dat niet zo, daar kan iedereen elkaars naam en nummer zien.
 4. Klaar! Je ontvangt nu vanzelf meldingen wanneer een live uitzending start.

Berichtmeldingen via Instagram inschakelen:

Dit kun je doen als volgt (op een mobiel apparaat):

 1. Nadat je volgverzoek is geaccepteerd ga je naar Tom's profiel.
 2. Klik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm.
 3. Klik op berichtmeldingen inschakelen.
 4. Klaar! Je ontvangt nu vanzelf meldingen wanneer een live uitzending start of iets wordt gepost.

Let op: Instagram geeft helaas niet altijd een melding wanneer een uitzending begint. Wil je zeker een bericht krijgen, geef je dan op voor het Telegram kanaal!