Tom de Kok Teachings | Robell: je bent hier omdat je dat wilt
46125
post-template-default,single,single-post,postid-46125,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Robell: je bent hier omdat je dat wilt

Artikel — 9 augustus 2015

Robell: je bent hier omdat je dat wilt

Je bent hier omdat je dat wilt. Dit is de tijd die je koos omdat ie perfect is voor het leven dat je wilde ervaren. Voordat je hier kwam heb je gekozen voor niet alleen de persoonlijkheid die je nu leeft. Je hebt ook gekozen voor de ervaringen die je opdoet in dit leven. Uit alle mogelijkheden die je had – verleden, heden en toekomst – heb je deze tijd gekozen om te ervaren. Dat was een vrije keuze. Niemand heeft je daartoe gedwongen. Jij hebt daarvoor gekozen omdat je wist dat je hier en nu, met de persoonlijkheid die je hebt, de meest waardevolle, meest bevredigende ervaringen zou opdoen.

Je was op de hoogte van alle realiteiten die er zijn. Maar in plaats van al die andere te kiezen, koos je deze realiteit, planeet aarde. De meest avontuurlijke, diepe, maar ook meest donkere realiteit die er bestaat in het Al-dat-Is. Niet omdat je jezelf wilde straffen, of omdat je moest, of omdat je iets moest leren. Maar omdat deze realiteit de grootste, meest fantastische uitdaging is die er bestaat.

Nu ervaar je jouw eigen verhaal, het leven dat je helemaal zelf hebt bedacht. Je leeft jouw eigen avontuur.

Voordat je hier kwam heb je je eigen script, je eigen verhaal, geschreven. Je was volledig vrij bij het schrijven van je eigen verhaal. Je bedacht je persoonlijkheid, de omstandigheden waarin je zou binnenkomen, de uitdagingen. Daarna vergat je bewust wat je werkelijk bent, inclusief je eigen script. Nu ervaar je jouw eigen verhaal, het leven dat je helemaal zelf hebt bedacht. Je leeft jouw eigen avontuur.

Toen je je eigen verhaal schreef wist je precies wat je deed. Je maakte geen fouten, miste niets en doorzag alles. Het leven dat je leeft is geen misverstand. Er is niets fout gegaan. De ervaringen die je nu hebt, wilde je hebben. Wat we je willen zeggen is dat je op jezelf kunt vertrouwen.

Dit is het tijdperk waarin we verschuiven van de 3e naar de 5e dimensie. Deze 3e dimensie houdt op met bestaan in de vorm zoals je die nu kent. Iedereen die hier nu is, heeft deze verschuiving in zijn of haar script. De vraag naar herinnering die daardoor van binnenuit ontstaat is de reden dat we je dit vertellen. Je wilt wakker worden en wij doen ons best je daarbij van dienst te zijn. Je hebt dit spel al duizend maal gespeeld en dit is de laatste uitdaging. Het is tijd om wakker te worden. Het is tijd voor vrijheid, eenheid, expansie en inzicht. Niet omdat wij dat zeggen, maar omdat jij dat zegt. Voor iedereen die ons hoort geldt: je kunt het uitstellen en uitstellen, maar uiteindelijk ga je wakker worden. Waarom niet nu?

Wakker worden uit deze droom is het achterlaten van alle angst. Dat is het verschuiven naar de 5e dimensie.

Deze realiteit is gebaseerd op angst. Angst veroorzaakt verdeeldheid, apartheid, afgescheidenheid. Het is het avontuur van de 3e dimensie, de droom, het verhaal dat je nu leeft. Wakker worden uit deze droom is het achterlaten van alle angst. Dat is het verschuiven naar de 5e dimensie. Hier zijn, maar dan zonder angst en met de herinnering van wat je werkelijk bent. Wat je werkelijk bent is bewustzijn. Je bent vrijheid, liefde en eenheid, net als wij. Onze wens is dat je je dat weer herinnert.

Met alle liefde,
Robell