Tom de Kok Teachings | De Pionierscursus
47494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-47494,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

De Pionierscursus

Grensverleggende online sessies met Tom/Robell

De Pionierscursussen zijn een reeks van bijzondere, grensverleggende online sessies voor iedereen die spiritueel (verder) wakker wil worden. Tom/Robell en ander bewustzijn helpen je jezelf, anderen en deze wereld beter begrijpen, zodat je meer balans, eenheid, liefde, plezier en geluk kunt ervaren. Iedere Pionierscursus staat op zichzelf en is een bron van waardevolle informatie die ook daarna steeds weer kan worden beluisterd. Honderden mensen hebben deze transformerende cursussen reeds gedaan en staan gelukkiger en met meer vertrouwen in het leven.

Pionierscursus 4 – emoties

Online cursus | 1–7 september 2016

Bijna alles binnen deze realiteit wordt bepaald of beïnvloed door emoties. Ze worden gezien als een belangrijke leidraad bij beslissingen en ze bepalen het sociale systeem. Maar omdat maar weinig mensen weten wat emoties eigenlijk zijn, waardoor ze ontstaan en waarvoor ze zijn bedoeld, vormen ze ook de grootste uitdaging.

Wat zijn emoties, waar komen ze vandaan? Wat betekenen ze? Waarvoor zijn ze bedoeld? Hoe ga je er effectief mee om? Tom/Robell en ander niet-fysiek bewustzijn als Turyn gaan dieper dan ooit in op deze en vele andere vragen. Niet langer hoef je je een slachtoffer te voelen van hoe je je voelt. Er wordt uitgebreid uitgelegd hoe je effectief met emoties omgaat en waarvoor ze zijn bedoeld. Je leert hoe je ze in jouw voordeel kunt laten werken, ongeacht om welke emotie het gaat. Daarnaast wordt een aantal grote misverstanden over emoties uit de wereld geholpen. Een unieke, praktijkgerichte Pionierscursus met diverse oefeningen om gemakkelijker met emoties om te leren gaan.

“Dank jullie wel! Deze pionierssessies nodigen me uit om helemaal in m’n kracht te gaan staan. Wat ’n transformatie!” — Hannah

Deze Pionierscursus is een reeks van online sessies. Iedere dag is er rond 13:00 uur een nieuwe Pionierssessie beschikbaar. Alle sessies kun je downloaden zodat je ze ook later kunt beluisteren. Je kunt dus ook deelnemen als je niet iedere dag kunt luisteren, of de cursus later doen.

Nadat je hebt gereserveerd ontvang je jouw inloggegevens. Dit doen we uiteraard zo snel mogelijk, maar het kan tot maximaal 24 uur duren.

Reserveren

€ 135,00

€115,- voor deelnemers aan Pionierscursus 3
Klik hier voor reserveren met korting »

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering
Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.

Tip: Wakker Zijn in een slapende wereld

‘Wakker Zijn in een slapende wereld’ is een boeiend boek met grensverleggende inzichten van Tom de Kok, een ‘wakker’ mens, zich bewust van de werkelijkheid van zichzelf, deze realiteit en het Alles-dat-Is. Dit boek staat garant voor diepgaande inzichten en zorgt dat je – waar nodig – wakker wordt geschud. Hét boek voor iedereen die bezig is met wakker worden: de Pioniers van de nieuwe tijd! Dit boek is tevens een goede basis voor de Pionierscursussen.

Ervaringen van deelnemers

Inloggen deelnemers

Hier kun je inloggen met de gegevens die je per e-mail hebt ontvangen.

Voorwaarden deelname

De inloggegevens die je ontvangt zijn persoonlijk. Het is niet toegestaan deze aan anderen bekend te maken. De opnamen en eventuele andere downloads – tenzij expliciet anders aangegeven – zijn uitsluitend bedoeld voor eigen, persoonlijk gebruik. Openbaarmaking en/of verspreiding van (gedeelten van) opnamen – in welke vorm dan ook, zoals transcripts – is nadrukkelijk niet toegestaan. Met je reservering ga je hiermee akkoord.