Tom de Kok Teachings | EFT je vrij!
48269
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-48269,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

EFT je vrij!

EFT is gemakkelijk, effectief en prettig

EFT – Emotional Freedom Techniques – behoort tot één van de meest effectieve methoden om een enorm scala aan emotionele en lichamelijke problemen op een prettige, snelle en doeltreffende manier te verhelpen. Uitgangspunt is bij EFT dat alle negatieve emotie het gevolg is van een blokkade in je energiesysteem. Energie hoort te stromen, is vluchtig, en zodra die wordt geblokkeerd voelen we dat als negatieve emotie. Geven we die geblokkeerde energie weer de gelegenheid om te stromen, dan verdwijnt de negatieve emotie. Gewoonlijk blijvend, zo is gebleken uit vele duizenden succesvolle gevallen in de afgelopen decennia

Zaterdag 4 februari 2017

Bij EFT wordt een gebeurtenis niet langer als probleem gezien, maar de blokkade die daardoor is ontstaan. Veroorzaakte een ervaring eerder nog een onprettige emotie, na EFT is dat meestal snel voorbij. En hetzelfde geldt ook voor tal van lichamelijke klachten, die veelal ontstaan door geblokkeerde energiebanen. Een maagzweer is daar een goed voorbeeld van. Haal je de oorzaak van een lichamelijke klacht weg, dan krijgt het lichaam weer de gelegenheid om zich te herstellen.

Maar niet alleen bij talloze emotionele en lichamelijke problemen is EFT bijzonder doeltreffend gebleken. Het is zonder meer één van de meest effectieve methoden om je leven in de richting te laten gaan die jíj wilt. Het zijn namelijk bovenal onze overtuigingen die een richting tegenhouden, niet anderen of omstandigheden. Overtuigingen zijn verankerd in ons energiesysteem. Beperkende overtuigingen loslaten helpt om weer gemakkelijk en effectief in de richting van je doel te gaan. EFT is daarvoor een uitgelezen methode.

EFT werkt door het zachtjes kloppen op verschillende (hoofd-)meridiaanpunten van je lichaam, terwijl je bepaalde woorden herhaalt. Iedereen kan het leren en het mooie aan EFT is dat de methode is ontwikkeld om zèlf mee aan de slag te gaan.

Over Tom en de workshop

Tom is een echte EFT virtuoos. Hij gaf talloze EFT workshops op alle niveaus aan de meest uiteenlopende doelgroepen. Hij is als een vis in het water wanneer hij met mensen EFT doet, waardoor je leert wat van belang is. Iedereen doet actief mee en gedurende deze dag leer je de basis om deze fantastische techniek vervolgens zélf effectief te gebruiken.

Tom werkt met kleine groepjes opdat de kwaliteit van de workshop zo hoog mogelijk is.

Locatie en tijd

Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727HE Zoetermeer

11:00–17:00 uur
(deur open: 10:30 uur)

Er is gratis parkeergelegenheid. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor een routebeschrijving van Google Maps.

Reserveren

€ 165,00

Lunch, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Heb je bepaalde wensen of allergieën, laat het ons tijdig weten. We houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Met je reservering ga je akkoord met de voorwaarden reservering
Bij dit evenement is restitutie niet mogelijk.

Tip: Wakker Zijn in een slapende wereld

‘Wakker Zijn in een slapende wereld’ is een boeiend boek met grensverleggende inzichten van Tom de Kok, een ‘wakker’ mens, zich bewust van de werkelijkheid van zichzelf, deze realiteit en het Alles-dat-Is. Dit boek staat garant voor diepgaande inzichten en zorgt dat je – waar nodig – wakker wordt geschud. Hét boek voor iedereen die bezig is met wakker worden: de Pioniers van de nieuwe tijd!

Ervaringen van deelnemers