Tom de Kok Teachings | Contact en privé sessies
15347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15347,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Contact en privé sessies

Contact opnemen kan door een bericht sturen via het contactformulier hieronder. Omdat Tom niet in de gelegenheid is om alle e-mail zelf te beantwoorden, is het mogelijk dat je niet een persoonlijk antwoord ontvangt. We doen onze best om je zo snel en goed mogelijk antwoord te geven. Voor hulpvragen kun je een privé sessie boeken.

Privé sessie met Tom/Robell

Het is beperkt mogelijk om een persoonlijke sessie met Tom/Robell te boeken. Een sessie is €100,-. De lengte ervan is afhankelijk van het verloop, maar maximaal een uur. Sessies worden gehouden in Zoetermeer en kunnen in het Nederlands of Engels. Een sessie is ook mogelijk via FaceTime of Skype. Wil je een afspraak maken voor een sessie? Dan kun je een bericht sturen of direct contact opnemen met Monica via monica@tomdekok.nl.

Algemene gegevens

Tom de Kok Teachings
Ooiweide 3
2727 HE Zoetermeer
E-mail: info@tomdekok.nl

IBAN: NL13ABNA0576040258
BIC: ABNANL2A
KvK: 27261302
BTW: NL182105209B01

Tenzij anders aangegeven zijn alle bedragen inclusief 21% btw.

Contactformulier

Nieuwsbrief ontvangen?

Geef je hieronder op om op de hoogte blijven van nieuws, artikelen en meer.

Legaal

Algemene voorwaarden en vrijwaring

Alle teksten, audio, video en foto’s op deze website vallen onder het auteursrecht en/of zijn eigendom van Tom de Kok Teachings. Mocht je gebruik willen maken van bepaalde teksten of foto’s, neem dan altijd eerst contact op.

Pionierscursus © pionierssessies © en The Stream © zijn een handelsmerk van Tom de Kok Teachings.